4A Games’in geliştirdiği sevilen korku-macera serisi Metro bildiğiniz üzere Metro: 2033 ve Metro: Last Light’ı içeren bir pakette Metro: Redux ismiyle yeni nesile geliyor. PC ve PS4’te 1080p çözünürlüğe, Xbox One’da ise 900p çözünürlüğe sahip olacak olan oyun seriyi kaçıranlar için güzel bir fırsat olabilir. Ayrıca Metro: Redux’ta oyun için şimdiye kadar çıkmış tüm DLC’lerin yer alacağını da hatırlatalım. Metro Redux, paket olarak 49.99 $’lık fiyat etiketine sahip olacakken isterseniz oyunlardan sadece birini alıp 24.99 $ ödeyebileceksiniz.

Oyunun resmi Youtube kanalında yayınlanan videoda eski nesil ve yeni nesil arasındaki farkları görme şansını yakalıyoruz. Videodan göreceğiniz üzere geliştirilmiş görsellik, efektler ve çevre detayları oldukça etkleyici gözüküyor. Oyun motorunun yeni nesile adapte edilmesiyle çok başarılı bir iş ortaya çıkaran yapımcılar Metro severleri oldukça memnun edecek gibi… Metro: Redux; 26 Ağustos 2014 tarihinde Amerika’da, 29 Ağustos 2014 tarihinde Avrupa’da beğenimize sunulacak, iyi oyunlar.

Metro: Redux’un yeni nesille eski nesil farklarını gösteren tanıtım videosu aşağıda izlemenizi beklemekte, iyi seyirler.