Playstation’nın PSN ve Xbox’ın Xbox Live aboneliklerini bilmeyenler yoktur. Aylık belli bir ücret karşılığında seçilen oyunlara erişim sağlayıp oynayabiliyorsunuz. İşte buna benzer bir uygulama da EA tarafından duyuruldu. EA Access adı verilen bu abonelik sistemi şuan için sadece Xbox One’da beta sürüm olarak aktif durumda. Tam sürüm için henüz açıklama yapılmadı. İsterseniz aylık $4.99 ödeyerek isterseniz de yıllık $29.99 ödeyerek abone olabilirsiniz.
zrizmvzdkrucghz4rlkh
Abone olan kullanıcılar Xbox One üzerinde EA’e ait belirlenmiş ürünlere limitsiz erişim hakkına sahip oluyor. EA Games başlangıç olarak dört ana oyun seçeceğini duyurdu. FIFA 14, Peggle 2, Madden NFL 25 ve Battlefield 4 teklif edilen oyunlar. Ayrıca ek olarak verilen bilgiye göre EA’nin çıkaracağı oyunları aboneler 5 gün önceden oynama fırsatına da sahip olacaklar.

Güncelleme: EA tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunları indirmek ve oynamak için Xbox Live Gold üyeliğini gerekmiyor ama oyunların çok oyunculu modları için Xbox Live Gold üyeliğinin bulunması şart. Ayrıca EA Access aboneleri yeni çıkacak Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15 ve Dragon Age gibi oyunlar için erken siparişlerde %10 indirime sahip olacak.