Multiplayer Live yayınlarımız sırasında yaptığımız çekilişler ile Multiplayer Tişörtü kazanan talihlilerimiz belli oldu. Aşağıdaki listeden talihlilerimizden biri olup olmadığınızı görebilirsiniz. Onun da aşağısında tişörtlerinizi nasıl alacağınızı anlatacağız.

Twitter Çekilişimizden Tişört Kazanan Talihlilerimiz:

@AgacKakanWoody_ / Ömer Karaarslan
@AndicMuhammet / Muhammet Andiç
@islamnehir / İslam Nehir
@berkeakcy / Berke Akçay
@siyahiyim / Ghettoyum ve Ruhen
@tariksaygili / Tarık Saygılı
@ARGONtr / Batuhan Şeren
@veyseloner7 / Veysel Öner

Twitch Çekilişimizden Tişört Kazanan Talihlilerimiz:

xNogretseL
Babico123
Perfectrogue1
diapipi
Alkaptonuri

Talihlilerimizi tebrik ediyoruz.

Tişörtlerinizi almak için ise eğer Twitch üzerinden kazandıysanız Multiplayer kanalına mesaj atmanız gerekli. Eğer Twitter’dan kazandıysanız bizlere kazandığınıza dair bir twit atın. Ardından Twitter’dan sizi takip etmeye başlayacağız ve Direkt Mesaj olarak sizlere bir kod ileteceğiz.

İleteceğimiz kod aracılığıyla tişörtünüzü bedava alabileceksiniz.

Kodunuzu kullanmak için öncelikle bu adrese gideceksiniz ve Multiplayer tişörtünü sepetinize ekleyeceksiniz. Ardından sepetinizi görüntüleyeceksiniz ve buradaki “Promosyon kodu, hediye çeki veya kuponu uygula” kısmına tıkladıktan sonra kodu yazmanız gereken yer gelecek. Açılan kısma kodunuzu yazdığınızda Multiplayer Tişörtünün fiyatının sıfır olduğunu göreceksiniz. Bu işlemden sonra “Satın Al” diyerek siparişinizi tamamlayacaksınız ve tişörtünüz Kaft tarafından ücretsiz kargo ile evinize yollanacak.

UNUTMAYIN BİZE EN GEÇ 12 AĞUSTOS SAAT 18.00’e KADAR ULAŞMANIZ GEREK!

Aşağıdaki görsellere daha açıklayıcı olması açısından göz atabilirsiniz:

mp tişört mp tişört 2