EA’nın Call of Duty gibi her yıl bir Battlefield oyunu çabalarından biri olan Battlefield: Hardline ertelendi. Oyunun Facebook sayfasından yapılan açıklamada Battlefield Hardline’ın 2015 yılının başına ertelendiği belirtildi.

DICE’ ın Başkan Yardımcısı Karl Magnus Troedsson’un yaptığı açıklamada oyunun Ekim ayında çıkmasının planlandığını ancak beta sonrası gelen geri dönüşler sonrasında oyunun üzerinde çalışmamız için daha fazla zamana ihtiyacımız olduğunu gördük dedi. Troedson ayırca oyunculara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Açıkcası hırsız-polis temalı bir Battlefield fikri fena değildi. Ancak oyunun betasına katılan kullanıcılar hak verecektir ki oyunun standart bir Battlefield oyunundan farkı yok. Bir soygun oyunundan çok şehirde savaş varmış izlenimi veren, binaların yıkıldığı şehrin darmadağın olduğu bir oyun vardı. Bir Battlefield DLC’si olabilecek oyunun 60 Dolar’dan satılması ise başka bir handikap. Umarız DICE ve Visceral bu ertelemeden faydalanarak daha tatmin edici bir oyun ile karşımıza çıkar ve Battlefield 4 gibi bitmemiş bir oyunu piyasaya sürmezler.

battlefield hardline