Normal sezonun sona ermesinin ardından bu hafta sonu oynanan Çeyrek Final karşılaşmalarıyla birlikte Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde Yarı Final eşleşmeleri de belli oldu. Cumartesi günü oynanan ilk eşleşmede Crew Esports ile P3P eSports kozlarını paylaştı.

İki takım arasındaki mücadeleyi Crew Esports Club ekibi 3-1’lik skorla kazanarak adını Yarı Final’e yazdıran ilk takım oldu. Pazar günü oynanan ikinci eşleşmede ise Team Aurora ile Dark Passage Yarı Final mücadelesi verdi.

Son dönemlerin formda ekibi Team Aurora, çekişmeli ve zevkli geçen eşleşmeyi 3-2 kazanarak adını Yarı Final’e yazdıran taraf oldu. Bu sonuçla birlikte Dark Passage ilk kez TBF’de yer alamayacak. Bu da Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde bir ilk yaşanacak demek. İlk defa Dark Passage dışında bir takım bu sezon kupaya uzanacak.

Bu takımı belirleyecek final maçına katılmaya hak kazanacak takımların Yarı Final eşleşmeleri de belli oldu. Crew Yarı Final’e yükselmesiyle birlikte 1907 Fenerbahçe’nin rakibi olurken, Team Aurora da SuperMassive’in rakibi oldu. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla birlikte 19 Ağustos Ülker Sports Arena’daki TBF 2017’ye çıkacak iki takım da belli olacak.

2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi PlayOfflar

2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi PlayOfflar