Kuzey Amerika LCS’te sekizinci hafta geride kaldı ve son haftaya girildi. Sekizinci hafta karşılaşmalarından sonra Team SoloMid ekibi, PlayOfflar’a doğrudan Yarı Final’den katılmayı garantiledi. Sezonun büyük bir çoğunluğunu Cloud9’nın lider olarak sürdürdüğü ligde, TSM son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı ve liderliği ele geçirdi.

Son haftalarda düşüş yaşayan Cloud9, bu hafta da fire verdi. Immortals’a kaybeden ekip, son maçında EnVyUs’ı devirmeyi başardı ve ikinci sıradaki yerini korudu. Uzun bir süre Cloud9’nın ensesinde olan ve ikinci sıradan takip eden FlyQuest’in düşüşü ağır şekilde devam etmekte. Bu haftayı da iki yenilgi ile kapatan ekip altıncı sıraya kadar geriledi ve PlayOfflar’a katılamama tehlikesine sahip.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Dignitas, son haftalarda sergilediği performans ile birlikte tırmandı ve beşinci sıraya kadar yükseldi. PlayOfflar’a katılabilmek için avantaja sahip olan Dignitas, son hafta Immortals ve Cloud9 gibi durumları kritik takımlarla maça çıkacak.

Kuzey Amerika LCS’te sekizinci haftanın toplu sonuçları, oluşan puan durumu ve gelecek haftanın programı şu şekilde;

2017 Kuzey Amerika LCS Sekizinci Hafta Sonuçları

2017 Kuzey Amerika LCS Sekizinci Hafta Sonuçları

2017 Kuzey Amerika LCS Dokuzuncu Hafta Programı

2017 Kuzey Amerika LCS Dokuzuncu Hafta Programı

2017 Kuzey Amerika LCS Puan Durumu

2017 Kuzey Amerika LCS Puan Durumu