Türkiye Şampiyonluk Ligi Kış Mevsim Finali 2017’de mücadele edecek iki takım belli oldu. Hafta sonu oynanan Yarı Final karşılaşmalarında ilk eşleşmede Crew e-Sports Club ile Team Aurora takımları karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Crew e-Sports Club ekibi 3-1’lik skorla Final’e yükselmeyi başaran ilk takım oldu. Pazar günü oynanan ikinci Yarı Final mücadelesinde 1907 Fenerbahçe ile SuperMassive takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta büyük bir atak yapan 1907 Fenerbahçe ekibi seriyi 1-0’a getirerek sürpriz bir başlangıç yaptı. İkinci maçta da üstün başlayan sarı lacivertli ekip yaptıkları hatalarla beraber geriye düşerek oyunu SuperMassive’in kontrolüne bıraktı.

Bundan sonra ivmeyi alan SuperMassive peş peşe üç karşılaşmadan galip ayrılarak seriyi 3-1’lik skorla kazanmayı başardı ve adını Final’e yazdıran son takım oldu. Bu sonuçlarla birlikte 22 Nisan tarihinde Volswagen Arena’da 2017 KMF’de Crew ile SuperMassive takımları sezonun şampiyonluğu için mücadele edecek. Kazanan takım ayrıca MSI 2017’de ülkemizi temsil etme hakkına sahip olacak.

2017 KMF PlayOffları

2017 KMF PlayOffları