2016 senesinin son League of Legends etkinliği olacak olan 2016 All-Star Etkinliği’nde yer alacak olan beş major ligin All-Star kadroları belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda başlatılan oylamalar sonucunda her bölgeden en çok oyu toplayan bir oyuncu kadroya seçildi. Aynı takımdan en fazla iki oyuncu katılabildiği için oy oranı yüksek olan ikililer kadroda kendine yer buldu.

İşte açıklanan kadrolar şu şekilde;

Kuzey Amerika LCS: Jung “Impact” Eon-yeong (Cloud9), Kim “Reignover” Ui-jin (Immortals), Søren “Bjergsen” Bjerg (Team SoloMid), Yiliang “Doublelift” Peng (Team SoloMid) ve Zaqueri “Aphromoo” Black (Counter Logic Gaming).

Avrupa LCS: Paul “sOAZ” Boyer (Takımsız), Marcin “Jankos” Jankowski (H2K Gaming), Enrique “xPeke” Cedeño Martínez (Origen), Martin “Rekkles” Larsson (Fnatic) ve Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez (G2 Esports). Aslında destek rolüne Bora “YellowStar” Kim seçilse de oyunu bıraktığı ve PSG eSports’un başına geçtiği için katılmayacağını açıkladı.

Kore LCK: Song “Smeb” Kyung-ho (ROX Tigers), Bae “bengi” Seong-ung (SK Telecom T1, Lee “Faker” Sang-hyeok (SK Telecom T1), Kim “PraY” Jong-in (ROX Tigers) ve Hong “MadLife” Min-gi (CJ Entus).

Çin LPL: Chen “Mouse” Yu-Hao (EDward Gaming), Ming “Clearlove” Kai (EDward Gaming), Wei “We1less” Zhen (LGD), Jian “Uzi” Zi-Hao (Royal Never Give Up) ve Cho “Mata” Se-hyeong (Royal Never Give Up).

Taiwan LMS: Chen “Ziv” Yi (AHQ Esports), Hung “Karsa” Hau-Hsuan (Flash Wolves), Huang “Maple” Yi-Tang (Flash Wolves), Cheng “bebe” Bo-Wei (J Team) ve Kang “Albis” Chia-Wei (AHQ Esports).