Oyun ve teknoloji dünyasına pek çok yeniliğe öncü olan Razer, oyuncuların gözleri aksiyondan ayırmadan iletişim kurabilmesini, favori oyunlarının canlı yayınlarını izlerken yenilerini keşfedebilmesi ve dünya çapında düzenlenen e-Spor turnuvalarıyla birlikte maç fikstürlerini takip edebilmesi için geliştirdiği Razer Comms’u güncelledi.

League of Legends Dünya Şampiyonası Worlds 2015’deki grup aşamasından beridir Razer Comms’da maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Worlds 2015’i izlemek için Comms topluluğunda bir araya gelen sihirdarları RP ödül yağmuru ve maç iddiaları gibi heyecanlı çekişmeler bekliyor.

Aynı zamanda Razer’ın e-Spor arenasında destek sağladığı Team Razer oluşumunda yer alan beş takım 2015 Worlds’te mücadele etti. Counter Logic Gaming, SK Telecom T1, KT Rolster, LGD Gaming ve paiN Gaming takımları arasından yalnızca SKT T1 turnuvadaki yoluna devam etmekte. Ülkemizde ise Team Razer bünyesinde Beşiktaş, Team Turquality ve Atlas takımları yer alıyor.

Razer Comms’un sunduğu iletişim sayesinde oyuncular birbirleriyle rahatça iletişim kurabilmekte. Razer Comms kullanıcıları doğrudan Razer sunucularına bağlanabildikleri için IP adreslerini gizleyebiliyor ve böylece DDoS saldırılarından korunuyorlar. Mobil sürüm olarak şuan için sadece Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilir durumda. Razer Comms’ın tanıtım videosu sizlerle…