2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Kış Sezonu’nun sona ermesiyle birlikte ligden düşen takım Zone E-Sports olmuştu. Normal sezonu yedinci bitiren BPI ve Kış Mevsim Finalleri’ni sonunculuk ile tamamlayan Number One takımları ise Yükselme Ligi’nden gelecek olan rakipleri sonrasında kaderleri belli olacaktı.

Geçtiğimiz hafta tamamlanan Yükselme Ligi Finalleri sonrasında 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonuna direk katılacak olan ve Play-Off’larda NR1 ve BPI ile eşleşecek olan takımlar da belli oldu.

Yükselme Ligi Finallerini şampiyon olarak tamamlayan Oyun Hizmetleri takımı 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonu’na doğrudan katılmaya hak kazandı. Oyun Hizmetleri’ne kaybeden The Crew takımı BPI takımı ile eşleşti. Yarı Final’de Oyun Hizmetleri’ne kaybedip, üçüncülük maçında Dark Passage White’ı yenmeyi başaran Ant.Victor takımı ise NR1 ile eşleşti.

18 Nisan tarihinde ilk olarak NR1 ve Ant.Victor takımları lige katılabilme mücadelesi verecek. 19 Nisan tarihinde de BPI Phoenix ve The Crew takımları karşılaşacak. Beş maçlık seri sonunda karşılaşmalardan galip ayrılan takımlar 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonu’na katılacaklar.

League of Legends Dünya Şampiyonası 2014

League of Legends