Yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte dördüncü haftasına girdiğimi 2015 Türkiye Şampiyonluk Liginde bazı sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş’ın yenilgisiz liderliğini sürdürdüğü ligde HWA ikinci TT üçüncü ve DP dördüncü sırada bulunmakta.

Sezona kötü başlayan Team Turquality, ormancı rolüne yaptıkları transfer Konrad “KonDziSan”Sopata birlikte çıktığı dört karşılaşmadan da zaferle ayrılmasıyla birlikte kötü gidişatını sürdüren diğer takımlarda oyuncu değişikliğine gitme kararı aldı.

Özellikle ligde henüz galibiyeti bulunmayan Number One takımı ilk olarak BPI’ın orta koridor oyuncusu Cüneyt “Leyl-ü Nehar” Kocaayan’ı transfer etmişti. Bu transfer sonrasında BPI takımının iskeleti değişip ormancı rolündeli Mert “Crimson Falcon” Koçak üst koridora, üst koridor Hasan Sefa “NasesUyno” Özalp orta koridora geçmiş ve takıma Ahraz’ın ormancısı Doğukan “Adaniel” Karasakal dahil olmuştu.

Bu hafta içerisinde de yeni transferler gerçekleşti. Hasan Sefa “NasesUyno” Özalp tekrar üst koridora geri dönerek Number One takımına dahil oldu. HWA’nın eski ormancısı Mert “Stansfield” Tezgür herhangi bir takımda yer almadan yeni sezona saldırı gücü taşıyıcısı olarak çalışmalara başlamıştı. Bugün yapılan açıklamaya göre Number One takımı Ege “padden” Acar’ın yedeğe çekerek yerine bu hafta Stansfield ile karşılaşmalara çıkacağını bildirdi.

Orta koridoru boşalan BPI’ın NasesUyno’nun yerini Ahraz’dan Tucake ile doldurması bekleniyor. Zone takımı da yabancı furyasına katılan takımlardan oldu. Genç yetenek Damian “Tantrum” Klimczak takıma saldırı gücü taşıyıcısı pozisyonunda katıldı.

Bakalım bu gelişmeler neticesinde ligin alt kısmındaki mücadele ne şekilde gelişecek. Lig sonuncusunun direk olarak Yükselme Ligi’ne düşeceği bilindiği için ortalık fena kızışıcak gibi duruyor.

2015 Şampiyonluk Ligi

2015 Şampiyonluk Ligi