Geçtiğimiz hafta sonu yapılan karşılaşmalarla birlikte 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonu’nda mücadele edecek son iki takım da belli oldu. Kış Mevsim Finalleri’nden sonunculuk ile ayrılan Number One ekibi, Yükselme Ligi üçüncüsü Ant.Victor takımı ile Cumartesi günü karşılaştı.

İlk iki karşılaşmayı takımlar birbirlerine karşı galibiyet elde ederek 1-1 geçirdi. Sonraki iki oyunda ise Number One üstünlüğü ile geçildi. Şampiyonluk Ligi tecrübesini iyi kullanan NumberOne, iki maçı da kazanarak 3-1 ile galip geldi ve Yaz Sezonu’nda da Şampiyonluk Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

Pazar gününde normal sezonun yedincisi BPI Phoenix ve Yükselme Ligi ikincisi The Crew ekipleri karşılaştı. BPI Phoenix, hafta içerisinde yaptığı büyük transferlerle direk olarak Şampiyonluk Ligi için şampiyonluk hedefi koymuştu. Ancak bu hayaller daha başlamadan sona erdi. The Crew ekibi BPI’ın sanki elemeyi geçmiş gibi Şampiyonluk hedefi koyan rakibinin son maçtaki büyük hatası sonrası devirerek 3-2 ile geçti sürpriz bir şekilde adını 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonu’na yazdırmayı başardı.

2015 Şampiyonluk Ligi

2015 Şampiyonluk Ligi