2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde dördüncü hafta karşılaşmaları oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarda bir çok derbi oynandı.

Karşılaşma öncesinde yaşanan transferle ile bazı takımlar bu haftaya farklı kadrolarla çıktı. Hafta içinde verdiğimiz haberlerde Zone ve Number One takımındaki kadro değişikliklerinden bahsetmiştik. Oyuncularını kaybeden BPI, Ahraz takımından üç oyuncu ile karşılaşmaya çıktı. Üst koridorda Marshall, Orta koridorda Tucake ve Ormanda Adaniel yer aldı. Bunun dışında HWA bu hafta yedeğe çekilmek isteyen Zeitnot’un yerine Ahraz’dan kadrolarına kattıkları Revanche’yi oynattı.

İlk olarak Beşiktaş ile Team Turquality arasında oynanan karşılaşmada Beşiktaş zorlu mücadeleden galibiyet ile ayrılmasını bildi. HWA bu hafta ilk olarak Dark Passage ile sonraki gün de Team Turquality ile zorlu karşılaşmalara çıktı. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmalarda HWA, iki karşılaşmadan da galibiyet alarak zirve takibini sürdürdü. Bu haftayı iki zaferle kapatmayı başaran bir diğer takım ise ligin sonucusu durumundan kurtulmayı başaran Number One takımı oldu. Bu hafta, ligde kalma mücadelesi verdikleri BPI ve Zone ekibi ile oynadıkları karşılaşmalardan galip ayrılarak ligin son sırasından kurtuldu.

BPI bu hafta iki kayıp yaşasa da Beşiktaş’la oynadıkları karşılaşma cidden saygı duyulacak bir mücadeleydi. Beşiktaş’a ilk yenilgisini tattırmaya sadece bir kaç vuruş uzaklıkta olan ekip, bunu başaramayınca güçlü rakibine yenilmekten kurtulamadı. İşte 2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi dördüncü hafta karşılaşmaları sonuçları ve oluşan puan durumu;

14-15 Şubat 2015

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Dördüncü Hafta Karşılaşmaları

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Dördüncü Hafta Karşılaşmaları

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Puan Durumu

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Puan Durumu

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi Puan Durumu