2015 NA LCS’te geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarla birlikte dördüncü hafta sona erdi. Dördüncü haftaya girilirken CLG ile TSM arasında süren zirve paylaşımı bu hafta sona erdi. İki takımda Cumartesi günü oynadıkları karşılaşmayı kazanınca Pazar günü oynanan CLG-TSM karşılaşması çok önemli hale geldi.

Cumartesi günü ligin son sırasında bulunan Team Coast’a karşı zorlanmasına rağmen kazanan CLG’nin bu oyununda TSM ile bir gün sonraki yapacağı maçın heyecanı gözle görülüyordu. TSM’de aynı gün Gravity Gaming’e yapılan karşılaşmayı kazanınca puan durumu yine eşitlenmiş ve gözler Pazar günkü karşılaşmaya odaklanmıştı.

CLG ile TSM arasında gerçekleşen karşılaşmada TSM oldukça başarılı bir performans sergileyerek rakibini yenmeyi başardı ve zirvenin şuan için tek sahibi oldu. Geçtiğimiz senenin Dünya Şampiyonası’na katılan takımları C9 ile TiP bu haftayı da kayıplar vererek tamamladı. İki takımda Wintefox’a yenilerek haftayı 1-1 ile kapattılar. İşte bu haftanın sonuçları ve puan durumu;

14-15 Şubat 2015

2015 NA LCS Dördüncü Hafta Karşılaşmaları

2015 NA LCS Dördüncü Hafta Karşılaşmaları

2015 NA LCS Puan Durumu

2015 NA LCS Puan Durumu

2015 NA LCS Puan Durumu