World Championship’in provası olan 2015 MSI’da yine finale bir Kore takımı ve bir Çin takımı kalmayı başardı. Herkesin favoriler olarak gördüğü Kore ekibi SKT T1 ile Çin ekibi EDG arasında Final’in hakkını veren bir mücadele gerçekleşti.

Final karşılaşmasında SKT T1, Easyhoon ile başlama kararı aldı. İlk maçı da almayı başaran SKT T1 seride 1-0 öne geçti. İkinci karşılaşmada Deft ve PawN’ın etkili oyunu ibreyi Çin ekibine kaydırdı ve skoru eşitleyerek durumu 1-1’e getirmeyi başardılar. Üçüncü karşılamada da sahada yer alan Easyhoon, PawN’ın etkili Azir oyununa hiç bir karşılık veremeden karşılaşmayı skor dahi alamadan kapattı ve Çin ekibi skoru 2-1’e getirdi.

Bu zayıf performans sonrasında SKT T1, Easyhoon’u kenara çekerek herkesin merakla bekledği Faker’ı sahaya sürdü. Bu değişiklik sonrası Kassadin ile PawN’ı durdurmayı başaran Faker, karşılaşmayı ölmeden tamamladı. Meyvesini veren değişiklik sayesinde SKT T1 dördüncü karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak seriyi son maça taşımaya başardı.

Herkesin en iyisini yapmaya çalıştığı oyunda PawN, Faker’a önlem amaçlı aldığı Morgana seçimi ile herkesi şaşırtı. SKT T1’dan Faker’ın oyununa eşlik edebilen oyuncu olmayınca EDG oyuna üstünlüğü vurdu ve farka giderek karşılaşmanın ve serinin kazananı olarak 3-2’lik skorla 2015 MSI’ın şampiyonu olmayı başardı.

2015 MSI Şampiyonu: EDward Gaming

2015 MSI Şampiyonu: EDward Gaming