Florida’da düzenlenen 2015 MSI’da dün gece oynanan karşılaşmalarla birlikte ilk gün karşılaşmaları sonra erdi. Temsilcimiz Beşiktaş’ın da yer aldığı turnuvada birbirinden heyecanlı sekiz karşılaşma yapıldı.

Favorilerden biri olan Kore temsilcisi SKT T1 günü kayıpsız 3-0 ile kapatırken, Taiwan temsilcisi ahq eSports, Fnatic ve Beşiktaş karşılaşmalarından zaferle ayrılıp, EDward Gaming’e kaybederek 2-1 ile ikinci sıraya yerleşti. İki karşılaşmaya çıkan Fnatic ve EDward Gaming birer yenilgi, birer zafer ile günü kapatıp üçüncü sırayı paylaştı. Ev sahibi ekip TSM ise ilk karşılaşmada Fnatic’e karşı oldukça kötü bir oyun sergileyerek kaybetti. İkinci karşılaşmasında Beşiktaş’ı yenmeyi başaran TSM, günün son karşılaşmasında ise SKT T1’a kaybederek 1-2’lik skorla beşinci sırada yer aldı. Temsilcimiz Beşiktaş, SKT T1, TSM ve ahq eSports’a yenilerek günü üç mağlubiyet ile kapatarak sonunda sırada yer aldı.

Bugün oynanacak karşılaşmalardan sonra grup aşamasının sonuna gelinecek. İlk dörde girmeyi başaran takımlar Yarı Final aşamasına katılmaya hak kazanacaklar. Temsilcimiz Beşiktaş, ilk olarak EDward Gaming ile karşılaşacak ve son maçını da Fnatic ile oynadıktan sonra grup aşamasındaki maçlarını tamamlamış olacak. İşte ilk gün karşılaşmalarının sonuçları ve oluşan puan durumu;

2015 MSI İlk Gün Karşılaşmaları

2015 MSI İlk Gün Karşılaşmaları

2015 MSI Puan Durumu

2015 MSI Puan Durumu