Riot Games’in bu sezon turnuva takvimine yeni eklediği ve sezon sonunda yapılacak World Championship’in bir provası olacak olan Sezon Arası Uluslararası Özel Turnuva’sına katılacak takımlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu turnuvaya büyük liglerin şampiyonlarının yanı sıra Wild Card’dan da bir takım katılma hakkı kazanacak.

Büyük ligler arasında yer almayan lig şampiyonları ve GPL’in ikincisinin( Birinci olan takımdaki oyuncuların vize problemi yüzünden)  yer aldığı takımlar arasında gerçekleşicek olan karşılaşmaların sonunda şampiyon olan ekip Wild Card temsilcisi olarak Sezon Arası Uluslararası Özel Turnuva’ya katılacak. 2015 International Wild Card Turnuvası 21-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

2015 International Wild Card

2015 International Wild Card

Bu turnuvada yer alacak olan ekipler liglerin tamamlanmasıyla belli oldu. Bu takımlar kendi aralarında yaptıkları karşılaşmalar sonrasında ilk dörde giren takımlar Yarı Finaller’e kalacak. Bu eşleşmelerden sonra karşılaşmalar beş maç üzerinden oynanacak. İşte turnuvada yer alacak takımlar şöyle;

Brezilya Şampiyonu: INTZ e-Sports
Latin Amerika Şampiyonu: Kaos Latin Gamers
Okyanusya Şampiyonu: The Chiefs eSports Club
Japonya Şampiyonu: DetonatioN FocusMe
Rusya Şampiyonu: Hard Random
Güneydoğu Asya İkincisi: Bangkok Titans
Türkiye Şampiyonu: Beşiktaş e-Sports Club