Avrupa ve Amerika’da geçtiğimiz günlerde yapılan karşılaşmalarla birlikte altıncı hafta tamamlandı. İki bölgede de son haftalara yaklaşıldıkça kıran kırana mücadeler ve sürpriz sonuçlar çıkmakta.

İlk olarak Avrupa’yı ele aldığımızda, 26 ve 27 Şubat tarihlerinde oynanan on karşılaşma sonucunda zirve el değişti. Zirvenin yeni sahibi Fnatic oldu. Ayrıca karşılaşmalardan bazıları sürpriz sonuçlarla tamamlandı. İlk gün karşılaşmalarında Unicorns of Love, SK Gaming’i yenerek herkesi şaşırtmayı başardı. Günün diğer sonucu merakla beklenen karşılaşması Gambit – Copenhagen Wolves mücadelesinde zafer Gambit’in oldu.

İkinci gün karşılaşmalarında da Unicorns of Love yine sürpriz yapmayı başardı ve lig sonuncusu MYM’ye kaybeti. Son haftalarda yükselen performans çizen H2k ve Gambit ekipleri karşılaşmalarından zaferle ayrılarak galibiyet serilerini devam ettirdiler. Günün derbisinde SK, Elements’i yenerek zirve yarışından kopmadı. İşte altıncı haftanın karşılaşma sonuçları ve oluşan puan durumu;

26 - 27 Şubat EU LCS Karşılaşma Sonuçları

2015 EU LCS Altıncı Hafta Karşılaşmaları Sonuçları

2015 EU LCS Puan Durumu

2015 EU LCS Puan Durumu

Amerika bölgesine baktığımızda C9’un galibiyet serisini devam ettirdiğini görüyoruz. Son haftalarda yakaladıkları ivme ile rakiplerini yenmeyi başaran C9, böylelikle ikinci sıraya kadar yükseldi. CLG, ikinci gün karşılaşmalarında Liquid karşısında aldığı yenilgi ile C9 ile aynı sırada kaldı.

TSM’de haftayı 1-1 ile kapattı. Zirvedeki yerini korumayı başardı. Liquid ve Team 8 ekipleri haftayı ikişer gelibiyetle kapayarak üst sıralara tırmandılar. İşte Amerika’da 28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde oynanan karşılaşmaların sonuçları ve oluşan puan durumu;

2015 NA LCS Altıncı Hafta Karşılaşmaları Sonucu

2015 NA LCS Altıncı Hafta Karşılaşmaları Sonuçları

2015 NA LCS Puan Durumu

2015 NA LCS Puan Durumu