2015 EU LCS’de Perşembe ve Cuma günü oynanan karşılaşmalarla dördüncü hafta tamamlandı. Haftanın sürprizi Elements takımından geldi. Geçtiğimiz sezon Dünya Şampiyonası’na Avrupa birincisi ünvani ile katılan Alliance’ın isim değiştirmesiyle bu sezona Elements adıyla başlayan ve Rekkles tranferiyle adından sıkça söz ettiren ekip, bu sezon oldukça kötü bir performans sergilemekte.

Elements takımı bu hafta galibiyet alamadı. İlk olarak yeni destek rolü transferi ile daha iyi bir oyun sergileyen H2K’e yenilen Elements, ikici gün karşılaşmalarında da internet problemlerini aştıktan sonra oynadığı her karşılaşmayı kazanan Gambit’e kaybetti. Sezonun flaş takımarından Unicorn of Love ekibi haftayı iki zaferle kapattı.

Yeni trasferleriyle henüz tam olarak takım olamayan Fnatic ekibi haftayı 1-1 ile kapattı. Zayıf rakibi MYM’ı yenmeyi başaran Fnatic, Copenhagen Wolves’a kaybetti. Gambit Gaming, antrenman problemlerini çözdükten sonra kazanmaya devam ediyor ve haftayı Giants ve Elements galibiyetleri ile kapattı. SK Gaming’i durdurmayı başaran bir takım henüz çıkmadı.

SK Gaming yenilgisiz liderliğini sürdürmekte. İşte dördüncü haftanın karşılaşmaları ve puan durumu;

12 – 13 Şubat 2015

2015 EU LCS Dördüncü Hafta Karşılaşmaları

2015 EU LCS Dördüncü Hafta Karşılaşmaları

2015 EU LCS Puan Durumu

2015 EU LCS Puan Durumu

2015 EU LCS Puan Durumu